Καλάθι αγορών
 0 Προϊόντα: 0.00€

+ Είσοδος Μέλους
+
Εγγραφή Μέλους

 
Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Συνταγές - Συμβουλές - Ιδέες Συχνές Ερωτήσεις Προϊόντα Ανά την Ελλάδα Επικοινωνία    
 
    Κατηγορίες

Η Εταιρεία
Η ιδέα
bioparadosi    bio + paradosi   >   παραδοσιακά + βιολογικά προϊόντα   
  Με αυτή την ιδέα ξεκινήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι αρχίσαμε, έτσι προχωράμε και έτσι θα συνεχίσουμε.
 Πήραμε τα όρη και τα βουνά, αναζητήσαμε γεύσεις και ιδέες, αρώματα και χρώματα του τόπου μας. Συνεργαζόμαστε με Αγροτικούς, Χειροτεχνικούς, Παραγωγικούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς, με μεμονομένους άξιους παραγωγούς, απ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που συνέχεια πληθαίνουν. Ανακαλύψαμε επιχειρήσεις-παραγωγούς των πιο ζηλευτών γεύσεων, που μαζί με τη σοφία και τη γνώση  τους πάνω στα παραδοσιακά αυθεντικά είδη, μας έδωσαν μια σειρά από είδη-προϊόντα που σπάνια τα συναντάς όλα μαζεμένα. Βασικό μας κριτήριο είναι τα ίδια τα προϊόντα, το πόσο αγνά, φυσικά, παραδοσιακά είναι. Γινόμαστε ο μοναδικός κρίκος - χωρίς άλλον ενδιάμεσο - στην αλυσίδα που φέρνει σε σας, από τον παραγωγό, από το εργαστήρι, ενα πλούτο γεύσεων, αρωμάτων και χρωμάτων αυθεντικών. Σκοπός και δέσμευσή μας να φέρουμε στην πόρτα σας γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις gourmet, αρώματα αγνά, φυσικά, παραδοσιακά, προϊόντα βιολογικά, με αξία αναλλοίωτη, προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι κι αγάπη, απ όλη την Ελλάδα.

Η bioparadosi
  είναι πλέον μέρος του εμπορικού κλάδου της KekropiaGroup Ltd, η οποία είναι μια 100% Ελληνική παραγωγική εταιρεία. Παραμένει φυσικά πιστή στην αρχική δέσμευση για προμήθεια "καθαρών" μόνο προϊόντων, με σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, προϊόντα που "τρώνε και τα παιδιά μας". Ως KekropiaGroup Ltd πλέον, μια εταιρεία που "Ο,τι υπογράφει είναι καλό", συνεχίζουμε με αυστηρή επιλογή συνεργατών-προμηθευτών, με ποιοτικά και μόνο κριτήρια και φέρνουμε στην πόρτα σας προϊόντα πάντα με αξία. 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. 

  


       Πληροφορίες
-Πληρωμή - Αποστολή
-Διαδικασία Αλλαγής / Επιστροφής
-Προσωπικά Δεδομένα
-Η Γνώμη σας μας κάνει καλύτερους

     
Η Εταιρεία         Συνταγές - Συμβουλές - Ιδέες         Συχνές Ερωτήσεις         Προϊόντα Ανά την Ελλάδα         Επικοινωνία
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Copyright © 2010